Oracle Open World London

Konferencia

Őszintén szólva, pénzt és időt nem spórolva ez volt az első alkalom, hogy egy külföldi szakmai konferenciára látogattam el. Nem bántam meg.

A rendezvény mérete, szervezettsége, a jelenlévők és bemutatók száma is jócskán felülmúlta az általam eddig látottakat.
Egyszerre egy időben legalább nyolc helyen voltak előadások és a tömegből ítélve, voltunk jópár
ezren.
Az előadásokat alapvetően négy csoportba tudnám sorolni: Vállalati kultúra, felhő, vedd meg a termékünket, technológia.
Cally Beaton médiaszakértő arról tartott előadást, hogy milyen fontos a vállalati sokszínűség, milyen problémák forrása ez, de mégis, a sokszínűség hogyan növelheti a kreativitást az együttműködés során.

 

Egy másik előadáson megtudhattam, hogy egy cégen belül ha több kultúrából származnak az emberek, 33%-al nő a teljesítmény, ha jó a férfiak és a nők aránya (remélem a gender diverse ezt jelenti) 15% plusz növekedést könyvelhetünk el és egyébként az angolok 70%-a szívesebben vásárol olyan terméket ahol mindenféle fajta kisebbség dolgozik.

Már több helyen találkoztam az Illy Cafe tulajdonosával, mint aki Oracle termékeket használ. Safra Catz (Oracle CEO) beszélgetett vele azokról a „forradalmi” változásokról, amelyek bekövetkeztek a cégében az Oracle – természetesen szigorúan felhő alapú – termékeinek használatát követően.
Mondjuk a kávéjuk tényleg finom.

Nagyon érdekes volt a záró előadás, ahol Tim Peake angol űrhajós végigvezetett bennünket, a kiválasztás, felkészülés, kilövés, az űrállomás mindennapjai és leszállás folyamatán. Nem annyira értettem, hogyan kapcsolódik ez a konferencia témájához, de nagyon tetszett.
 

Na de, ami igazán közel áll a szívemhez, az az Oracle Application Express. Szerencsére volt alkalmam meghallgatni Marc Sewtz előadását, aki New Yorkban egy száz fős csapat vezetőjeként fejleszti ezt a kiváló terméket. Engem nem kellett meggyőzni.
Arról viszont meggyőzött az előadása, hogy aki bármilyen üzleti igény kielégítésére ezt a terméket használja, jó vonatra szállt fel :-).

Megosztás:

Blogposzt kategóriák:

Fedezze fel, mennyivel hatékonyabb egyetlen integrált rendszerrel dolgozni!

TANÁCSADÁS

30 perces ingyenes tanácsadás

Foglaljon időpontot egy 30 perces ingyenes tanácsadásra, ahol mélyebb betekintést nyújtunk abba, hogyan is készítünk el Önnek egy testre szabott integrált rendszert kevesebb mint 10 hét alatt!

hu_HUHU