APEX@Home 2020

Konferencia

A több mint 20 éves szakmai pályafutásom során sokféle megközelítéssel találkoztam. Magam is a harmadik diplomámat csinálom és gyakran oktatok, de a tanulás kérdéskörét nagyon ellentmondásosnak látom.

Az APEX@Home 2020 rendezvény 24 órában 24 előadótól 24 előadást mutatott be mindössze egy nap alatt.

Az előadások listája itt érhető el, illetve mindegyikhez csatolva van a megfelelő youtube link is:
https://apexatho.me/pls/apex/f?p=apexathome:home:0

Azért ha nem bánjátok, néhányat kiemelnék közülük:
Daniel Hochleitner, aki egy szabadúszó APEX fejlesztő, előadásában bemutatja hogyan használhatjuk a böngészőnket hibakeresésre és egyáltalán arra, hogy megnézzük, mi történik a színfalak mögött. 

 

Joel Kallman és Marc Sewitz (akivel egy közös képet is sikerült lőni egy konferencián) röviden bemutatta az APEX jelenét, de annál részletesebben a jövőjét. Az Oracle termékportfólióján belül egyre inkább hangsúlyosabb szerepet kap ez az eszköz és egyre több energiát fektetnek a fejlesztésébe.
Többeközt azért is került jobban a figyelem középpontjába, mert gyorsan összedobtak egy alkalmazást, amely világszerte naponta méri az emberek hangulatát.

Peter Raganitsch egy nagyon alapos, érthető és színvonalas áttekintést adott a debugolási lehetőségekről. 

Végül pedig, a teljesség igénye nélkül következzen a személyes kedvencem Scott Spendolini-től a biztonsági megfontolások témából. Még szerencse, hogy megvan videón, mert akkora mennyiségű információt osztott meg, hogy kikockázás nélkül nem is tudnánk áttekinteni az APEX bizonsággal kapcsolatos lehetőségeit és beállításait. 

Megosztás:

Blogposzt kategóriák:

Fedezze fel, mennyivel hatékonyabb egyetlen integrált rendszerrel dolgozni!

TANÁCSADÁS

30 perces ingyenes tanácsadás

Foglaljon időpontot egy 30 perces ingyenes tanácsadásra, ahol mélyebb betekintést nyújtunk abba, hogyan is készítünk el Önnek egy testre szabott integrált rendszert kevesebb mint 10 hét alatt!

hu_HUHU